Microdermabrasie


Microdermabrasie een behandeling met direct resultaat!


Microdermabrasie is “hot” en is één van de top behandelingen bij Es-specially for you

Het geeft snel hele mooie resultaten, al na één keer een mooi, glad resultaat en een frissere uitstraling!


En dat al na een behandeling! Maak snel uw afspraak en bel naar 0628705180Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.


Wat kun je behandelen met microdermabrasie

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn o.a. rimpels, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid.


Hoeveel behandelingen mag je ondergaan

Je mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week of 1 keer per 2 weken een behandeling ondergaan.


Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling

Een enkele keer komt het voor dat de huid er even rood uitziet direct na de behandeling. Dit is tijdelijk en komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. De roodheid trekt heel snel weer weg. Rode strepen zien wij nooit na onze behandeling omdat wij met een goed apparaat werken. Soms kan de huid heel lichtjes gaan schilferen omdat ze aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is.


Wanneer mag je géén microdermabrasie ondergaan

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen. Je mag géén microdermabrasie ondergaan bij moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, vitamine A medicatie voorgeschreven door een arts, rosacea, huidkanker, zwangerschap, actieve acne, herpes en actinische keratose.


Microdermabrasie kuur aanbieding

Bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week) ontvang je de 7e behandeling cadeau.Wat doet microdermabrasie voor jouw huid

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.


Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-50 jarige leeftijd en ben je ouder dan heb je vaak wat meer behandelingen nodig.


Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken, deze zijn allemaal van goede kwaliteit. De behandeling is daarom zelfs geschikt voor een gevoelige huid.


Wat mag wel na een microdermabrasie behandeling

De huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.


Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.


Wat is belangrijk na de behandeling

Omdat we de dode huidcellen verwijderen is het belangrijk om de huid thuis te behandelen met een speciaal product voor het beste en mooiste resultaat.Microdermabrasie Basic behandeling

Microdermabrasie behandeling en geschikt voor bijna alle huidcondities. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidconditie. Met alle merken waarmee wij in onze praktijk werken is deze microdermabrasie behandeling mogelijk.

Inhoud behandeling : reiniging, voorbereiding, microdermabrasie, masker, afsluitende verzorging behandelprijs: € 69,00 Microdermabrasie Basic


Microdermabrasie Special met Ultrasonic Mesotherapie

In deze behandeling gebruiken we 2 apparaten, het microdermabrasie apparaat en het mesotherapie apparaat. Na de microdermabrasie sluizen we hydraterende werkstoffen in met het ultrageluid. Dit geeft de huid tevens een diepte massage en zorgt dat de huidcellen open staan voor de werkstoffen die in de speciale ampul zitten. Geschikt voor alle huiden.

Inhoud behandeling : reiniging, voorbereiding, microdermabrasie, mesotherapie, afsluitende verzorging behandelprijs: € 99,00 
 
 
 
E-mailen
Bellen