Eyeliners

De foto hiernaast spreekt voor zich...

Master gecertificeerde PMU specialiste Esther Jansen,

beschikt over de juiste skills en expertise op PMU gebied!


Laat u ogen stralen!


met permanente make-up by Es-specially for you.

Maak nu uw afspraak 06-28705180!


Met permanente make-up kun je ook een permanente eyeliner laten zetten. Dit kan met een zwart pigment, maar je kunt ook kiezen voor een zwarte eyeliner die overvloeit in een andere kleur . Het is heel mooi om de kleur van je iris terug te laten komen in de eyeliner, of juist voor een contrasterende kleur te kiezen, zodat je oogkleur nog mooier uitkomt. Voor het natuurlijkste resultaat kies je voor een geïntensiveerde lijner. Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, waardoor je een sprekendere oogopslag krijgt, zonder dat de eyeliner duidelijk zichtbaar is. Je kunt kiezen voor een dunne of brede eyeliner. Daarnaast kun je kiezen voor een zachte of een strakke eyeliner. Vooraf bespreken we je wensen in een adviesgesprek.

Geïntensiveerde eyeliner fijn: dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, die heel subtiel is en zorgt voor een heel natuurlijke en sprekende oogopslag.
Geïntensiveerde shadow eyeliner: dit is een dikkere eyeliner die zacht uitloopt
Thick eyeliner: dit is een strakke brede eyeliner
Bambi-eyeliner: dit is een eyeliner die uit meerdere kleuren bestaat. Bijvoorbeeld een zwarte fijne lijn met een oceaanblauwe zachte eyeliner

Twijfel je of de eyeliner die je voor ogen hebt, ook te realiseren is, maak dan een afspraak voor een gratis intake van 15 minuten!

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende varianten mogelijk. Kijk maar naar deze voorbeelden hiernaast. Ook de kleur is aanpasbaar. Mocht u liever olijfgroen, blauw of bruin, naast standaard zwart tint willen dan is dat mogelijk! Bedenk daarbij wel dat dit definitief is!! en dus daarna alleen nog naar een donkerder te kleuren is (zoals zwart). Maak nu uw afspraak!!! 06-28706180

 
 
 
 
E-mailen
Bellen