PMU wenkbrauwen 

 

Made by Master gecertificeerd PMU specialiste Esther Jansen

staat deze mevrouw dagelijks op met een paar "aangrijpend mooie" wenkbrauwen

Bij Es-specially for you bent u op het juiste adres!

Maak  snel uw afspraak 06-28705180


Wenkbrauw technieken

Microblading (Japanse methode mesjestechniek) is een relatief nieuwe, handmatige methode. Het wordt beschouwd als semi-permanent te zijn met als resultaat natuurlijk uitziende wenkbrauwen dit in vergelijking met de traditionele hairstroke techniek met gebruik van PMU apparaat. Microblading 3D of 6D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. Natuurlijk is het wel mogelijk om ertussen een schaduw te plaatsen of zelfs het uiteinde volledig op te kleuren.


Powder brows
Powder brows
(ombré brows) is dé nieuwe trend op het gebied van permanente make-up (PMU). Bij deze techniek worden wenkbrauwen 'ingeschaduwd'.

 

3D microblading  of 6D microblading/shading

 

Met de 3D microblading techniek worden hele fijne haartjes handmatig op gepigmenteerd. Na de genezing word er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet ( shading). Zo lijken ze goed vol , waarbij de haartjes zichtbaar zijn over de gehele wenbrauw, maar lichtelijk opgevuld. Bij de 6 D techniek zijn de haartjes wat robuuster gepigmenteerd.

Microblading / ombre

Met de wenkbrauw microblading ombre techniek worden hele fijne hairstrokes handmatig gepigmenteerd en aan het begin lichtelijk opgevuld met naar de boog toe steeds meer opgevuld tot een volledig opgekleurde wenkbrauw.


3D hairstroke  of 3D hairstroke (shading) met naaldmodule

 

Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes 1 richting op gepigmenteerd en zijn de haartjes wat langer van vorm. De haartjes worden getekend met de zeer fijne 1-puntsnaald. Na de genezing kan er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet worden ( shading). Zo lijken ze goed vol met toch 1 mooie vorm.


Hairstroke Ombre ( met naald)

Met deze wenkbrauw Ombre naaldtechniek worden hairstrokes gepigmenteerd en bij de aanzet matig gekleurd met verloop naar de boog toe steeds meer opgevuld. Daardoor ziet niemand dat het permanente make-up is en krijg je een rustigere overloop en geen harde aanzet. Van niets naar iets noemen we het ook wel.Full colour wenkbrauw

Door middel van een naaldmodule wordt de huid geheel gepigmenteerd. Dat kan met een zachte of een donkere kleur.

Voor iedereen is een is een afgestemde techniek nodig die bij de persoon past, want zeg nou zelf........ Jij wil toch jij zijn!
Maak NU uw afspraak! 06-28705180


 
 
 
 
E-mailen
Bellen