Cryolipolyse | Vet bevriezen


De nummer 1 methode in bevriezen van vetcellen & verhelpen van cellulitis!


Last van verergerde sinaasappelhuid en vetcellen die maar niet blijken weg te willen gaan. Wij hebben de oplossing bij Es-specially for you!


Vet verwijderen zonder operatie! Wie wil dat nou niet!Vetcellen  kunnen aangetast worden door kou. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. Geinterseerd? Leest u hieronder de behandeling en u kunt daarna u afspraak maken bij 1 van onze 3 locaties!

Werkwijze cryolipolyse behandeling

1. Het behandelplan

Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze Specialist of de methode voor jou geschikt is. Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Samen met onze Specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden en wat de uiteindelijke kosten zijn.


2. Aanbrengen van de applicator

Voorafgaand aan de behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. D.m.v een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust gewoon even heerlijk relaxen.


3. Koelen van de vetcellen

Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld tot een bepaalde temperatuur.  Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.


4. Natuurlijke afvoer vetcellen.

Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.


5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 8 weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.


Maak NU uw afspraak! 06-28705180

 
 
 
 
E-mailen
Bellen