Esther Jansen

 

Cosmetisch | Medische huidspecialiste Esther Jansen bezit vele kwaliteiten. Deze professional kijkt vaak in eerste instantie naar wat uw huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan kan een behandeling van de huid worden bepaald. De behandelingen zijn in principe onder te verdelen in drie groepen, namelijk de ontspannende behandelingen (schoonheidsspecialiste), de verzorgende behandelingen  en de cosmetische | medische behandelingen.

Bij Es-specially for you houden wij ons zich o.a. bezig met het verjongen en herstellen van de huid om als het ware de huid er jonger, veel frisser en gevoed er uit te laten zien. Daarnaast zijn er vele professionele specialisaties in andere takken, zoals bijvoorbeeld Meso Fillers, IPL ontharing, permanente make-up, Fibroblast soft surgery, medische/chemische peelings en nog veel meer. Zij is werkzaam als zelfstandige bij Clinic SkinMiracle te Amsterdam en Deborah's Hair  & Beauty te Assendelft!


Gespecialiseerde behandelingen:

Pigment- lever-moedervlekken
Een ouderdomsvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Deze vlekken noemen we ook wel levervlekken of zonnevlekken. Ouderdomsvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de rug van de handen. Moedervlekken (naevus) zijn opeenhopingen van pigment vormende cellen in de huid. Het is een normaal en goedaardige verschijnsel. De Specialist zal met de nieuwste laser technieken de vlekken verwijderen. Het risico op littekenvorming is zeer klein en geeft een zeer mooi egaal resultaat. v.a. € 47,50 afhankelijk van de hoeveelheid.

Fibromen en kleine verhevenheden (gerstekorrels)
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kan de huidspecialiste behandelen met een naald. Door het heet worden van de naald wordt het fibroompje weggebrand. Bij een gerstekorrel gebruikt de specialist een steriele naaldje, waarbij de korrel zorgvuldig uit de huid wordt verwijderd door middel van 1 klein prikje.
v.a. € 37,50 afhankelijk van de hoeveelheid.

Couperose / verwijde bloedvaatjes/ bloedblaasjes
Tijdens de behandeling van couperose wordt er met een klein naaldje oppervlakkig in de huid geprikt. Het naaldje wordt warm en hierdoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte ontwikkeling zal deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
v.a.€ 37,50 afhankelijk van de hoeveelheid.

Xanthelasmata
Xanthelasma zijn licht verheven tumoren in de ooglidhuid. Door een opvallende gele kleur zijn ze storend in het uiterlijk van de patiënt. Het zijn vet opstapelingtumoren in de huid. De laesies kunnen zacht, vast of kalkachtig zijn. De uitgebreidheid kan variëren van een enkele millimeters tot vrijwel het gehele ooglid. Bij het grootste deel van de patiënten is de aandoening bilateraal. Xanthelasmata komen vaak voor, bij gezonde personen, zonder dat er sprake is van een vet opstapeling ziekte. Het kan ook voorkomen bij familiaire hyperlipoproteïnemie type IIa. Xanthelasmata komen het meest voor rond de nasale ooghoek. Van daaruit kan uitbreiding plaatsvinden naar de rest van het ooglid. Bij brildragenden is er soms uitbreiding tot de plaatsen waar druk op de neus wordt uitgeoefend. Door middel van een laser kunnen wij de xanthelasmata verwijderen.Eerst word er wel gekeken naar het gebied en hoe diep het zich bevind. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
v.a. € 55,- per behandeling.

Andere behandelingen worden belicht per onderdeel, op diverse locaties mogelijk.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen