"Happy" DREADS

Extentions, dreads of totaal out of the box gaan met een bijzonder kapsel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. U ontvangt persoonlijk advies en krijgt de kapsel

 "THAT MAKES YOUR IMAGE"

 
Synthetische dreads

Voor het inzetten van een heel hoofd heb je ca. 70 dreads nodig. Bij Es-specially for you worden deze dreads handgemaakt door Davina van kwaliteit kanakelon haar of human hair.

Mocht u zich in uw wensen wat expressiever voelen dan het ge-ijkte bruin, blond en toe zijn aan een totaal andere look op dread gebied bent u hier op het juiste adres!! Het staat u altijd vrij te vragen naar advies en mogelijkheden, bel 0251 839 897 of mail naar info@esspeciallyforyou.nl

Inzetten dreads excl. dreads € 70,- euro*.


Wol dreads handmade

Het dragen van wol dreads heeft een aantal voordelen.
zo zijn ze licht van gewicht, dus zakken ze niet snel uit en is het zeer prettig dragen.
Door het zachte materiaal ontstaat er weinig tot geen jeuk op de hoofdhuid. Doordat er vele verschillende kleuren wol zijn kunt u eindeloos combineren. Om het speels te maken kunt u bijvoorbeeld ook een aantal gekleurde wol dreads tussen u eigen dreads zetten. Wol is een natuurproduct dus de kleuren kunnen nooit 100% hetzelfde zijn, dus saai word het nooit!


Na het dragen wassen in de wasmachine in een was zakje, bij voorkeur op een wolwasprogramma (altijd op een lage temperatuur).

Heeft u een wens qua kleur dikte of lengte alles is bespreekbaar en kan gemaakt worden op bestelling.

Houd hier wel rekening mee dat hier een langere levertijd aan zit i.v.m. het maken van de dreads. Een vol hoofd is ongeveer 60 tot 70 dunne wol dreads.

Dreadlocks met verlenging van human hair extensions

Dreadlocks bijwerken 

Start tarief: € 50,-
Elk daarop volgend uur € 40,-
Er wordt op het kwartier afgerond. 

Tijds indicatie: een vol hoofd met dreads duurt tussen de 2,5 en 6 uur om te onderhouden.
Dit hangt af van de conditie van de uitgroei en dreads. 

Echte dreadlocks zetten

Heel hoofd of half hoofd

€ 45,- per uur. De duur hangt af van je haartype en lengte van het haar. Gemiddeld genomen duurt een heel hoofd met dreads zo tussen de 7 en 12 uur.

Losse dreads

€ 23,50 per half uur.

Versieringen

Afhankelijk van jouw wensen € 1 - € 25 per dreadlock. Keuze uit allerlei kralen, gekleurde touwtjes, dreadwraps etc.
E-mailen
Bellen