Es-specially for you is er voor wie er mooier en beter wil uitzien én zich zo wil voelen op een natuurlijke manier. Jolanda Curly - salon assistent


Hallo, mijn naam is Jolanda  

 Mijn interesse is al jaren passion for beauty and fashion. In het verleden werkzaam geweest in meerdere branches, waarbij verzorgen en adviseren van klanten een groot onderdeel was van mijn werk, maar ik zocht een nieuwe uitdaging in mijn leven en die kans heb ik nu bij Es-specially for you.

 

Esther Jansen - Eigenaresse van Es-specially for you in Castricum en ambulant specialiste bij Clinic SkinMiracle te Amsterdam.
Deze professional kijkt vaak in eerste instantie naar wat uw huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan kan een behandeling van de huid worden bepaald. De behandelingen zijn in principe onder te verdelen in drie groepen, namelijk de ontspannende behandelingen (schoonheidsspecialiste), de verzorgende behandelingen en de cosmetische | medische behandelingen. Daarnaast heeft zij in 2020 haar kappersopleiding voltooid.

 Saskia Leenders, MSc.

 Injectables specialist

Saskia Leenders, MSc. is een ervaren Wet BIG geregistreerde (art.14 en 36) behandelaar met ruim 25 jaar klinische praktijkervaring. Zij heeft de rol van klinisch expert en verleent geprotocolleerde geneeskundige zorg. Ze heeft de masterstudie Advanced Nurcing Practice gevolgd (NLQF7=Academisch Niveau), waarbij zij cum laude afstudeerde, en draagt de beschermde titel Master of Science.

 

 

 Charlotte - Stagiaire schoonheidsspecialiste

 Mijn naam is Charlotte en ik ben in de salon aanwezig op de dinsdag en vrijdag.

 Het allerleukste vind ik de gezichtsbehandelingen. Een interessant onderdeel van het vak:  zijn de wimpers & wenkbrauwen verven & stylen.
Verder liggen mijn interesses ook bij de nagels, maar dat doe ik nog hobby matig thuis.

Ik zoek zo nu en dan modellen voor op te oefenen. Zo leer ik steeds meer en word ik steeds beter.
In de toekomst zou ik graag een eigen schoonheidssalon willen  beginnen. 

 

 


Sofie - Stagiaire

Mijn naam is Sofie. Ik ben 18 jaar en kom uit Uitgeest. Ik zit op het kennemer college praktijk school in Heemskerk. Ik loop op de woensdag stage, omdat ik alles wil leren over het kappers en schoonheidsvak. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden.
 Voor de rest ga ik nu lekker ondervinden hoe het vak in elkaar zit.  Zelf ben ik vooral ook bezig met mijn uiterlijk zoals mijn haren & make-up  en heb daar veel plezier in! 

 

 

 

E-mailen
Bellen