Extentions, dreads of totaal out of the box gaan met een bijzonder kapsel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. U ontvangt persoonlijk advies en krijgt het kapsel

 "THAT MAKES YOUR IMAGE"

 

Echte dreads​ voordelen
puur natuur, als je je dreadlocks van je eigen haar laat zetten.
Niet zwaar voor je hoofdhuid.
Ze groeien met je mee, en namate je dreadlocks steviger en mooier worden , wordt je er ook steeds trotser op.
Echte dreads kan je verlengen. De verlengingen kunnen er uitgehaald worden, als je je eigen dreadlocks lang genoeg vind.
s'0chtends ben je snel klaar voor de spiegel
Echte dreadlocks hebben geen scala aan producten nodig. Gooi de wax / gel / serums / oliën krul en stijltangen maar weg ! Door uit de product en was cyclus te stappen , geef je je eigen hoofdhuid weer de kans te herstellen en wordt je haar helemaal gezond .
Nadelen
Bijwerken
Echte dreadlocks moet je eens in de zoveel tijd bij laten werken, om losse haren in te stoppen en erge uitgroei te voorkomen.
Dit gebeurd gemiddeld eens in de 3 a 4 maanden.
Lengte verlies: Je verliest een klein stukje lengte
Weinig variatie: Als je van veel wisselen houd in je kapsels, zijn echte dreads niet erg handig.
Eruit halen in moeilijk, beschadigd het haar, vergt veel geduld en tijd en is kostbaar, maar het is niet zo dat echte dreadlocks altijd  afgeknipt moeten worden.

Synthetische dreads

 

Voor het inzetten van een heel hoofd heb je ca. 70 dreads nodig. Bij Es-specially for you worden deze dreads handgemaakt van kwaliteit kanakelon haar of human hair.

Mocht u zich in uw wensen wat expressiever voelen dan het 

geijkte bruin, blond en toe zijn aan een totaal andere look op dread gebied bent u hier op het juiste adres!! Het staat u altijd vrij te vragen naar advies en mogelijkheden,
bel 0251 839 897 of mail naar info@esspeciallyforyou.nl


Wol dreads handmade

Het dragen van wol dreads heeft een aantal voordelen.
zo zijn ze licht van gewicht, dus zakken ze niet snel uit en is het zeer prettig dragen.
Door het zachte materiaal ontstaat er weinig tot geen jeuk op de hoofdhuid. Doordat er vele verschillende kleuren wol zijn kunt u eindeloos combineren. Om het speels te maken kunt u bijvoorbeeld ook een aantal gekleurde wol dreads tussen u eigen dreads zetten. Wol is een natuurproduct dus de kleuren kunnen nooit 100% hetzelfde zijn, dus saai word het nooit!


Na het dragen wassen in de wasmachine in een was zakje, bij voorkeur op een wolwasprogramma (altijd op een lage temperatuur).

Heeft u een wens qua kleur dikte of lengte alles is bespreekbaar en kan gemaakt worden op bestelling.

Houd hier wel rekening mee dat hier een langere levertijd aan zit i.v.m. het maken van de dreads. Een vol hoofd is ongeveer 60 tot 70 dunne wol dreads.


 
E-mailen
Bellen