Micro Haar Pigmentatie

Wilt u voller ogend haar zónder een haartransplantatie te ondergaan? Of droomt u van een stoere shaven look, met een strakke haarlijn? Microhaarpigmentatie bij Es-specially for you is dé oplossing. Met deze innovatieve techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd – worden stoppels op het hoofd getatoeëerd op de kale plaatsen én wordt de haarlijn geperfectioneerd, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Maar ook voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar kan MHP de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.

Waar zijn de micro haar pigmentatie kosten op gebaseerd?
De prijzen van een micro haar pigmentatie variëren in prijs en behandeling. Het is mogelijk om kale plekjes op te laten vullen vanaf 200 euro of het complete hoofd te voorzien van een stoppel tatoeage voor de prijs van 2400 euro* (bovenkant).
Deze kosten voor het plaatsen van een stoppel tatoeage zijn aanzienlijk lager dan wanneer men bijvoorbeeld een haartransplantatie ondergaat of verschillende middeltjes tegen kaalheid gebruikt. De MHP behandeling is blijvend en geeft direct een goed en zichtbaar resultaat.
De stoppel tattoo behandeling bestaat uit een zeer gespecialiseerde behandeling wat zeker zeer veel aandacht en tijd vergt. 


*Vanaf 1500 euro is het mogelijk de betaling in twee delen te voldoen.

 
E-mailen
Bellen