Schoonheidsbehandelingen

Webecos is de afkorting van Wetenschappelijk Bereide Cosmetica. 

Het verschil tussen deze producten en de goedkopere drogist producten is dat de Webecos producten volledig natuurlijk zijn. In goedkopere producten wordt vaak gebruik gemaakt van een groot percentage aan minerale oliën die een laagje op de huid vormen waardoor de huid verstopt. Ook zitten er in goedkopere producten nauwelijks of geen werkstoffen. De producten van Webecos bevatten geen minerale oliën dus vormen geen laagje op de huid. Bovendien zijn de producten rijkelijk gevuld met werkzame bestanddelen die de huid goed verzorgen. 

  

ALL-IN Behandeling € 38,00  
Wimpers verven & wenkbrauwen verven/harsen - bovenlip, kin & kaaklijn harsen


Kleine behandeling € 55,00 circa 60 min. 
Huidanalyse ,oppervlakte en dieptereiniging met stoom, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende dagcrème. 


Grote behandeling € 62,50 circa 90 min. 

Huidanalyse, oppervlakte en dieptereiniging met stoom, epileren en verven, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage 15 min, masker & verzorgende dagcrème.  
 
Anti-age behandeling € 66,50
circa 60 min
Omdat iedere huid anders is, zal iedere gelaatsbehandeling ook anders zijn. Uit welke onderdelen de behandeling bestaat wordt ter plekke bepaald nadat er een analyse van de huid gemaakt is. Uiteraard kunnen de behandelingen ook aangepast worden op de mannenhuid.

Acné behandeling  € 70,00 circa 60 min
Voor de vette huid met veel onzuiverheden en verschillende soorten van acne. 

UW GELAATSBEHANDELING IS VERDER UIT TE BREIDEN MET: 

  • verven van wimpers en/of wenkbrauwen

  • henna brows

  • harsen van bovenlip, kin en kaaklijn

  • epileren van de wenkbrauwen

  • speciale maskersPigment- lever-moedervlekken
Een ouderdomsvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Deze vlekken noemen we ook wel levervlekken of zonnevlekken. Ouderdomsvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de rug van de handen. Moedervlekken (naevus) zijn opeenhopingen van pigment vormende cellen in de huid. Het is een normaal en goedaardige verschijnsel. De Specialist zal met de nieuwste laser technieken de vlekken verwijderen. Het risico op littekenvorming is zeer klein en geeft een zeer mooi egaal resultaat.
v.a.€ 57,50 * 
afhankelijk van de hoeveelheid.

Fibromen en kleine verhevenheden (gerstekorrels)
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kan de huidspecialiste behandelen met een naald. Door het heet worden van de naald wordt het fibroompje weggebrand. Bij een gerstekorrel gebruikt de specialist een steriele naaldje, waarbij de korrel zorgvuldig uit de huid wordt verwijderd door middel van 1 klein prikje.
v.a. € 47,50 * afhankelijk van de hoeveelheid.

Couperose / verwijde bloedvaatjes/ bloedblaasjes
Tijdens de behandeling van couperose wordt er met een klein naaldje oppervlakkig in de huid geprikt. Het naaldje wordt warm en hierdoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte ontwikkeling zal deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
v.a.€ 57,50 * afhankelijk van de hoeveelheid.

Xanthelasmata
Xanthelasma zijn licht verheven tumoren in de ooglidhuid. Door een opvallende gele kleur zijn ze storend in het uiterlijk van de patiënt. Het zijn vet opstapelingtumoren in de huid. De laesies kunnen zacht, vast of kalkachtig zijn. De uitgebreidheid kan variëren van een enkele millimeters tot vrijwel het gehele ooglid. Bij het grootste deel van de patiënten is de aandoening bilateraal. Xanthelasmata komen vaak voor, bij gezonde personen, zonder dat er sprake is van een vet opstapeling ziekte. Het kan ook voorkomen bij familiaire hyperlipoproteïnemie type IIa. Xanthelasmata komen het meest voor rond de nasale ooghoek. Van daaruit kan uitbreiding plaatsvinden naar de rest van het ooglid. Bij bril dragende is er soms uitbreiding tot de plaatsen waar druk op de neus wordt uitgeoefend. Door middel van een laser kunnen wij de xanthelasmata verwijderen. Eerst word er wel gekeken naar het gebied en hoe diep het zich bevind. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
v.a. € 65,- per behandeling.

 

 

 


 

 
E-mailen
Bellen