Mesotherapie

Mesotherapie is een manier om jouw huid een soort vitamineboost te geven. Daardoor maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huid structuur aan. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling terug.  

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van vitaminecocktails  met hyaluronzuur. worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.Mesotherapie is inzetbaar voor:

  • Algehele huidverjonging
  • Stralende egale teint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acne littekens
  • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
  • Huidverstrakking
  • Verbeteren van de porie structuur
  • Droge huid


Advies

Bij een jonge huid passen wij de Mesotherapie 4 x per jaar preventief als behandeling toe. Bij een jonge huid die al verslapping begint te vertonen adviseren wij het als een kuur van  6 behandelingen. Bij een verslapte huid adviseren wij een kuur van 8 behandelingen. Het effect houdt maandenlang aan. Om het resultaat blijvend te behouden, adviseren wij de Mesotherapie behandeling 1 x per 3 maanden te ondergaan. Het is de meest natuurlijke en exclusieve anti-aging therapie voor een stevige huid.


Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.


Nazorg

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.. De Meso Injectables behandelingen bij Hemels worden uitsluitend uitgevoerd door onze gecertificeerde master meso specialiste.


Prijzen

Per behandeling  € 150,00
Kuurpakket – 3 behandelingen  € 400,00
Kuurpakket – 6 behandelingen**  € 700,00
** incl. gratis BCN MesoVita Recover Cream
  

Info

Interval:  1 maand
 
E-mailen
Bellen