Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Claudia S
10-04-22 22:44:32
Lieve Esther,

Wat ben je toch een vakvrouw! Met zoveel liefde en passie voor je vak! Je zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen en je kijkt echt naar wat iemand nodig heeft! Voor mij ben je een topper! En kom zeker snel weer bij je terug!!! En wat is je salon mooi! Zo een fijne sfeer!! Als je binnen komt voel je je gelijk welkom!!! Ik kom zeker nog een keer bij je terug en misschien wel vaker 😉
Monique Jacobs
05-10-21 13:37:25
5 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten doen door Esther. Ze zijn echt jaren mooi gebleven. Nu opnieuw laten bijwerken. Ik ben er echt heel blij mee. Esther is een vakvrouw! Bedankt voor mijn mooie wenkbrauwen en heel veel succes in je nieuwe salon in Castricum.
Bianca van Garderen
29-05-21 13:21:48
Ooit bij Esther terecht gekomen door een actie op internet, 1 maal geweest ben ik verslaafd aan haar magische handen! Ik heb van mezelf weinig wenkbrauw maar dankzij Esther is mijn gezicht compleet! Daarbij is Esther een eerlijke vrolijke noot waardoor de momenten in haar stoel ook gezellig zijn!
Rini Fortes
27-05-21 12:14:17
Zo... wat is het heerlijk om je bed uit te komen met hele wenkbrauwen I.p.v. halve!
Dacht eerst van o jee waar begin ik aan ....maar kwam in jouw professionele handen terecht!
Esther geweldig gedaan, dank je wel daarvoor!
Ben blij en trots op mijn wenkies

Lieve groet Rini
Jennifer Gunzeln
22-05-21 10:57:19
Wat een vakvrouw is Esther! Denkt goed met je mee en geeft eerlijk en professioneel advies. Ze stelt je gelijk op je gemak en straalt dat ook uit in haar werk. Al 4 jaar blij met mijn wenkbrauwen die door haar zijn gezet. Door haar streven naar perfectie/advies voel je dat ze passie voor haar vak heeft. Voor mij geen ander, alleen Esther mag mij behandelen, ze is een topper van een vakvrouw! Jennifer.
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen