Gastenboek

Bianca van Garderen
29-05-21 13:21:48
Ooit bij Esther terecht gekomen door een actie op internet, 1 maal geweest ben ik verslaafd aan haar magische handen! Ik heb van mezelf weinig wenkbrauw maar dankzij Esther is mijn gezicht compleet! Daarbij is Esther een eerlijke vrolijke noot waardoor de momenten in haar stoel ook gezellig zijn!
Rini Fortes
27-05-21 12:14:17
Zo... wat is het heerlijk om je bed uit te komen met hele wenkbrauwen I.p.v. halve!
Dacht eerst van o jee waar begin ik aan ....maar kwam in jouw professionele handen terecht!
Esther geweldig gedaan, dank je wel daarvoor!
Ben blij en trots op mijn wenkies

Lieve groet Rini
Jennifer Gunzeln
22-05-21 10:57:19
Wat een vakvrouw is Esther! Denkt goed met je mee en geeft eerlijk en professioneel advies. Ze stelt je gelijk op je gemak en straalt dat ook uit in haar werk. Al 4 jaar blij met mijn wenkbrauwen die door haar zijn gezet. Door haar streven naar perfectie/advies voel je dat ze passie voor haar vak heeft. Voor mij geen ander, alleen Esther mag mij behandelen, ze is een topper van een vakvrouw! Jennifer.
Leonie Kleverlaan
21-05-21 20:33:17
Super blij met mijn permanente make-up.
Super strakke eyeliner en prachtige wenkbrauwen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Esther en ze was super zorgzaam door mij goed in de verdovende crème te zetten voordat ze begon. Kan het iedereen aanraden.
Jolanda Visser
21-05-21 20:28:23
Esther is een topper! Voor de tweede keer eyeliners en wenkbrauwen laten zetten. Naar volle tevredenheid! Ze is lief, geduldig en precies. Ze laat je ook terugkomen tot ze tevreden is, top! Zeker een aanrader!
Tonen: 5  10

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen