Schoonheidsbehandelingen en huidoneffenheden

Webecos is de afkorting van Wetenschappelijk Bereide Cosmetica. Het verschil tussen deze producten en de goedkopere drogist producten is dat de Webecos producten volledig natuurlijk zijn. In goedkopere producten wordt vaak gebruik gemaakt van een groot percentage aan minerale oliën die een laagje op de huid vormen waardoor de huid verstopt. Ook zitten er in goedkopere producten nauwelijks of geen werkstoffen. De producten van Webecos bevatten geen minerale oliën dus vormen geen laagje op de huid. Bovendien zijn de producten rijkelijk gevuld met werkzame bestanddelen die de huid goed verzorgen. 

  

ALL-IN Behandeling € 38,00  
Wimpers verven & wenkbrauwen verven/harsen - bovenlip, kin & kaaklijn harsen

Kleine behandeling € 57,50 circa 60 min.
Huidanalyse ,oppervlakte en dieptereiniging met stoom, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende dagcrème.

Grote behandeling € 64,50 circa 90 min.
Huidanalyse, oppervlakte en dieptereiniging met stoom, epileren en verven, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage 15 min, masker & verzorgende dagcrème.   Anti-age behandeling € 68,50 circa 60 min
Omdat iedere huid anders is, zal iedere gelaatsbehandeling ook anders zijn. Uit welke onderdelen de behandeling bestaat wordt ter plekke bepaald nadat er een analyse van de huid gemaakt is. Uiteraard kunnen de behandelingen ook aangepast worden op de mannenhuid.

Uw gelaats behandeling is uit te beiden met:
verven van wimpers en/of wenkbrauwen
henna brows
harsen van bovenlip, kin en kaaklijn
epileren van de wenkbrauwen
speciale maskers

Acné behandeling  € 72,50 circa 60 min
Hoewel de behandelingsmogelijkheden voor acne de laatste jaren enorm zijn toegenomen, blijft acne een aandoening met een chronisch karakter. Acne is niet van de ene op de andere dag verdwenen. Zelfs de lichtere vormen van acne vereisen vaak langdurige aandacht. Acne kan niet altijd worden genezen. Wel lukt het meestal ervoor te zorgen dat de acne ‘rustig’ wordt en zo blijft totdat het uiteindelijk vanzelf overgaat.
Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet. Wanneer de ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan is de behandeling anders dan wanneer het vooral om mee-eters gaat. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook leeftijd en geslacht, bepalen met welk anti-acne middel zal worden gestart.


Pigment- lever-moedervlekken
Een ouderdomsvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Deze vlekken noemen we ook wel levervlekken of zonnevlekken. Ouderdomsvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de rug van de handen. Moedervlekken (naevus) zijn opeenhopingen van pigment vormende cellen in de huid. Het is een normaal en goedaardige verschijnsel. De Specialist zal met de nieuwste laser technieken de vlekken verwijderen. Het risico op littekenvorming is zeer klein en geeft een zeer mooi egaal resultaat.


v.a.€ 57,50 * 
afhankelijk van de hoeveelheid.

Fibromen en kleine verhevenheden (gerstekorrels)
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kan de huidspecialiste behandelen met een naald. Door het heet worden van de naald wordt het fibroompje weggebrand. Bij een gerstekorrel gebruikt de specialist een steriele naaldje, waarbij de korrel zorgvuldig uit de huid wordt verwijderd door middel van 1 klein prikje.


v.a. € 47,50 * afhankelijk van de hoeveelheid.


Couperose / verwijde bloedvaatjes/ bloedblaasjes
Tijdens de behandeling van couperose wordt er met een klein naaldje oppervlakkig in de huid geprikt. Het naaldje wordt warm en hierdoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte ontwikkeling zal deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.


v.a.€ 57,50 * afhankelijk van de hoeveelheid.

Xanthelasmata
Xanthelasma zijn licht verheven tumoren in de ooglidhuid. Door een opvallende gele kleur zijn ze storend in het uiterlijk van de patiënt. Het zijn vet opstapelingtumoren in de huid. De laesies kunnen zacht, vast of kalkachtig zijn. De uitgebreidheid kan variëren van een enkele millimeters tot vrijwel het gehele ooglid. Bij het grootste deel van de patiënten is de aandoening bilateraal. Xanthelasmata komen vaak voor, bij gezonde personen, zonder dat er sprake is van een vet opstapeling ziekte. Het kan ook voorkomen bij familiaire hyperlipoproteïnemie type IIa. Xanthelasmata komen het meest voor rond de nasale ooghoek. Van daaruit kan uitbreiding plaatsvinden naar de rest van het ooglid. Bij bril dragende is er soms uitbreiding tot de plaatsen waar druk op de neus wordt uitgeoefend. Door middel van een laser kunnen wij de xanthelasmata verwijderen. Eerst word er wel gekeken naar het gebied en hoe diep het zich bevind. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.


v.a. € 65,- per behandeling.


 

 

U kunt natuurijk ook alleen kiezen voor een losse behandeling. 

Wenkbrauwen epileren/waxen 

€ 13,50

Wimpers verven

€ 11,00

Wenkbrauwen verven

€ 11,00

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 20,50

Bovenlip waxen

€ 9,50

Gelaat waxen

€ 30,00

Henna brows

€ 25,50

Henna brow sculpting  (waxen , shapen en knippen)

€ 30,50


 
E-mailen
Bellen