Es-specially for you is er voor wie er mooier en beter wil uitzien én zich zo wil voelen op een natuurlijke manier.Esther Jansen : Eigenaresse 

Als allround huid & haar specialist, master gediplomeerde PMU specialist en profesioneel piercer blijf ik erg leergierig & ambitieus.  Dagelijks  werk ik met veel liefde en passie aan mijn behandelingen, maar ik blijf altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen die mijn kennis kunnen verbreden. Wat ik zo motiverend vind is: Dat ik iedereen met mijn persoonlijke "touch" mooi de deur uit kan laten gaan.


 Saskia Leenders, MSc.

 Injectables specialist

Saskia Leenders, MSc. is een ervaren Wet BIG geregistreerde (art.14 en 36) behandelaar met ruim 25 jaar klinische praktijkervaring. Zij heeft de rol van klinisch expert en verleent geprotocolleerde geneeskundige zorg. Ze heeft de masterstudie Advanced Nurcing Practice gevolgd (NLQF7=Academisch Niveau), waarbij zij cum laude afstudeerde, en draagt de beschermde titel Master of Science.

 

 
Senna Meijer
 Schoonheidsspecialiste allround
Deze professional kijkt vaak in eerste instantie naar wat uw huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan kan een behandeling van de huid worden bepaald. De behandelingen zijn in principe onder te verdelen in drie groepen, namelijk de ontspannende behandelingen, de verzorgende behandelingen en de specialistische behandelingen. Dit jaar ga ik mij ook richten op de medische/cosmetische specialisaties.


 Christiaan Meijer

Alternatieve en holistische therapeut gezondheidsdienst

Ik ben een ervaren Reiki-master, helderziend medium en innerlijk kind-therapeut, toegewijd om jou te helpen op jouw pad naar inzicht en zelfontdekking.
Met mijn unieke combinatie van vaardigheden bied ik Reiki-sessies en energielezingen aan die je helpen balans te vinden, emotionele pijn te genezen en een dieper begrip van jezelf te krijgen.

 

 

 

 
E-mailen
Bellen