Es-specially for you is er voor wie er mooier en beter wil uitzien én zich zo wil voelen op een natuurlijke manier.Esther Jansen 
Eigenaresse van Es-specially for you in Castricum

Deze professional kijkt vaak in eerste instantie naar wat uw huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan kan een behandeling van de huid worden bepaald. De behandelingen zijn in principe onder te verdelen in drie groepen, namelijk de ontspannende behandelingen (schoonheidsspecialiste), de verzorgende behandelingen en de cosmetische | medische behandelingen. Daarnaast heeft zij in 2020 haar kappersopleiding voltooid.

 Saskia Leenders, MSc.

 Injectables specialist

Saskia Leenders, MSc. is een ervaren Wet BIG geregistreerde (art.14 en 36) behandelaar met ruim 25 jaar klinische praktijkervaring. Zij heeft de rol van klinisch expert en verleent geprotocolleerde geneeskundige zorg. Ze heeft de masterstudie Advanced Nurcing Practice gevolgd (NLQF7=Academisch Niveau), waarbij zij cum laude afstudeerde, en draagt de beschermde titel Master of Science.

 

 
Senna Meijer
 Schoonheidsspecialiste in opleiding

Hallo mijn naam is Senna en ik zit in mijn 3de jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. 
Ik kan al verschillende onderdelen vanuit het vak gebied waaronder : wimpers en wenkbrauwen verven en waxen, henna brows , schoonheids behandelingenen en de Lash lifting. Dit jaar ga ik mij richten op laseren en PMU


Vanessa van Ewijk 
 Tattoo-artiste & Dread specialiste
Aanwezig op aanvraag

Als kind tekende ik al graag, was vaak aan het natekenen van onder andere boekkaften en Disney
prinsessen. De laatste jaren is het meer richting portretten gegaan maar ook bloemen vind ik heel
leuk om te tekenen of schilderen. Door mijn passie voor tekenen ben ik in aanraking gekomen met
tatoeëren. Dit wilde ik al heel lang, en daar was toen ineens de ontmoeting met Marloes Lupker, zij
heeft mij de fijne basis van het tatoeëren geleerd.
Wat mij zo trekt aan het tatoeëren is dat ik mensen zielsgelukkig kan maken met mijn kunst. 


Hallo mijn naam is Laura en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik loop op de donderdag stage.
Ik zet bij klanten aqryl en gelnagels. Dat doe ik met groot plezier. Volgend jaar wil ik graag naar de kappersopleiding.

 

 

 

 
E-mailen
Bellen