Lippen

Lipblush is een naam voor het pigmenteren van je lippen. Pigmenteren is te vergelijken met tatoeëren, alleen bij pigmenteren wordt de inkt met een naald aangebracht in de bovenste huidlaag en wanneer er getatoeëerd wordt gebeurt dit in de 3e huidlaag (veel dieper dus).

Lippen zijn eigenlijk transparant van nature, de bloedsomloop bepaalt de kleur in de lippen. De lippen zijn bedekt met een ontzettend dunne huid, wat het lippenrood heet. Heb je een sterke bloedsomloop, dan zie je meer kleur in je lippen.
Wanneer je veel pigment in je lippen hebt (komt veel voor bij personen met een donkere huidskleur), soms ook bij 1 van de lippen, kun je met lip blushing ervoor zorgen dat beide lippen een mooie kleur krijgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is af en toe een lipgloss aan te brengen om de lippen te hydrateren.


Lip Blushing kan dus ook gedaan worden wanneer je lipfillers hebt. Wel moet er minimaal 6 weken tussen de behandelingen zitten.Er zijn verschillende liptechnieken

Lipliner: 
Full lip colour 

Lip blend

Russian Lips

Shadow lip
Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.  


 
E-mailen
Bellen