Eyeliners

 

Met permanente make-up kun je ook een semi-permanente eyeliner laten zetten. Deze eyeliner verdwijnt met de tijd. Bent u echt er van overtuigd om een eyeliner te willen voor altijd, dan gebruiken wij een long lasting pigment. Dit kan met een zwart pigment, maar je kunt ook kiezen voor een kleur eyeliner die overvloeit in een andere kleur . Het is heel mooi om de kleur van je iris terug te laten komen in de eyeliner, of juist voor een contrasterende kleur te kiezen, zodat je oogkleur nog mooier uitkomt. Voor het natuurlijkste resultaat kies je voor een geïntensiveerde lijner. Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, waardoor je een sprekendere oogopslag krijgt, zonder dat de eyeliner duidelijk zichtbaar is. Je kunt kiezen voor een dunne of brede eyeliner. Daarnaast kun je kiezen voor een zachte of een strakke eyeliner. Vooraf bespreken we je wensen in een adviesgesprek.

https://www.facebook.com/reel/979650453411558


Twijfel je of de eyeliner die je voor ogen hebt, ook te realiseren is, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek van 15 min.
Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende varianten mogelijk. Kijk maar naar deze voorbeelden hieronder. Ook de kleur is aanpasbaar. Mocht u liever olijfgroen, blauw of bruin, naast standaard zwart tint willen dan is dat mogelijk! Bedenk daarbij wel dat dit voor een lange tijd definitief is.


Een aantal voorbeelden van eyeliners
Geïntensiveerde eyeliner fijn: dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, die heel subtiel is en zorgt voor een heel natuurlijke en sprekende oogopslag. Wordt ook wel infra-lash genoemd
Geïntensiveerde shadow eyeliner: dit is een dikkere eyeliner die zacht uitloopt
Thick eyeliner: dit is een strakke brede eyeliner
Bambi-eyeliner / stardust eyeliner: dit is een eyeliner die uit meerdere kleuren bestaat. Bijvoorbeeld een zwarte fijne lijn met een oceaanblauwe zachte eyelinerEyeliners incl 1 nabehandeling (Semi permanente make-up) 
Infralash eyeliner (opvullen van de wimperlijn) € 160,00
Simples (fijne eyeliner) € 160,00
Basic (normale eyeliner) € 175,00
Classic bar (dikke eyeliner) € 195,00
Wink (normale eyeliner met een klein puntje) € 195,00
Classic cat (scherp uitlopende eyeliner met een fijne wing) € 195,00
Bond girl (dikke eyeliner met een dikke wing)  € 220,00
Cutting edge (korte dikke eyeliner) € 220,00
Puppy dog (halve eyeliner onder & bover een normale eyeliner)
€ 250,00
Full throttle (eyeliner onder & boven normaal) € 260,00
Match point (fijne eyeliner onder & normale wing boven) € 250,00
Dubble colour (twee kleuren normale eyeliner boven) € 200,00
Stardust eyeliner of feather eyeliner vanaf € 250,00
Smudge eyeliner (dikke potloodeffect eyeliner) vanaf € 220,00


Wilt u long lasting pigment dan betaald u 75 euro meer.
 
E-mailen
Bellen