PMU wenkbrauwen  Voor iedereen is een afgestemde techniek nodig die bij de persoon past, want zeg nou zelf........ Jij wil toch jij zijn!

De wereld van cosmetisch pigmenteren!


 

 

Nano brows

 

Nanobrows, is een semi-permanente make-up met de precisie van Microblading. Pigment wordt ingebracht onder de huid om de illusie te creëren van strategisch geplaatste hairstrokes voor vollere en mooier in vorm gebrachte wenkbrauwen.

  

Microblading 3D en 6D
Microblading (Japanse methode mesjestechniek) is een relatief nieuwe, handmatige methode. Het wordt beschouwd als semi-permanent te zijn met als resultaat natuurlijk uitziende wenkbrauwen dit in vergelijking met de traditionele hairstroke techniek met gebruik van PMU apparaat. Microblading 3D of 6D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. Natuurlijk is het wel mogelijk om ertussen een schaduw te plaatsen of zelfs het uiteinde volledig op te kleuren

Bij de 6 D techniek zijn de haartjes wat robuuster gepigmenteerd.

.

 Powder brows
Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.


Ombre powder brows

De nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter in geschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Wenkbrauw stylen die wij bij Es-specially zetten! Kijk ook even op onze facebooksite voor meerdere technieken die worden toegepast

https://www.facebook.com/Esspeciallyforyou.nl3D hairstroke  of 3D hairstroke (shading) met naaldmodule
Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes 1 richting op gepigmenteerd en zijn de haartjes wat langer van vorm. De haartjes worden getekend met de zeer fijne 1-puntsnaald. Na de genezing kan er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet worden ( shading). Zo lijken ze goed vol met toch 1 mooie vorm
.


Hairstroke Ombre ( met naald)
Met deze wenkbrauw Ombre naaldtechniek worden hairstrokes gepigmenteerd en bij de aanzet matig gekleurd met verloop naar de boog toe steeds meer opgevuld. Daardoor ziet niemand dat het permanente make-up is en krijg je een rustigere overloop en geen harde aanzet. Van niets naar iets noemen we het ook wel.


Full colour wenkbrauw
Door middel van een naaldmodule wordt de huid geheel gepigmenteerd. Dat kan met een zachte of een donkere kleur
 
E-mailen
Bellen