Reiki / Readings / Innerlijke kind therapie

Iedereen mag gezien en gehoord worden, ook jij.


 

Ik ben super blij om aan te kondigen dat ik Christiaan Meijer een fantastisch samenwerkingsverband ben aangegaan met Esther, de eigenaresse van Es-specially for you! 

 

Vanaf nu ben ik ook te vinden bij Es-specially for you in Castricum, waar ik mijn passie en expertise inzet om jou te helpen op je reis naar innerlijke rust en zelfontdekking. 

 

Ik zal het volgende aanbieden:
✨ **Reiki Therapie:** Als hoogsensitief reiki master help ik je energie te balanceren en diepe ontspanning te ervaren.
🔮 **Readings:** Als medium geef ik inzichtvolle readings om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw levenspad.
🌼 **Innerlijk Kind Therapie:** We duiken samen in je verleden om oude wonden te helen en je innerlijke kind te omarmen.
Kom langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Samen met Esther en het team van Es-specially for you, kijk ik ernaar uit om je te verwelkomen en te ondersteunen in jouw persoonlijke groei en welzijn. 🙌💫

 

 

 

Reiki:
Reiki is een vorm van energieheling waarbij een beoefenaar zijn handen op of nabij het lichaam van een persoon plaatst om levensenergie door te geven. Het doel is om fysieke, emotionele en spirituele blokkades op te heffen, wat kan leiden tot ontspanning, stressvermindering en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam.
€40 per sessie van 30 minuten


Reading:
Een reading is een sessie waarin een spiritueel medium of intuïtieve gids informatie ontvangt en doorgeeft over iemand's leven, verleden, heden en toekomst. Dit kan inzichten bieden, duidelijkheid verschaffen bij levensvragen, en ondersteuning bieden bij persoonlijke groei en besluitvorming.
€90 per uur.


Innerlijk kind therapie:
Innerlijk kind therapie richt zich op het helen van wonden en trauma's uit de kindertijd. Het helpt mensen contact te maken met hun 'innerlijke kind', de opgeslagen gevoelens en ervaringen uit hun jeugd. Door deze te erkennen en te verwerken, kunnen emotionele blokkades worden opgeheven en kan men een gezonder en evenwichtiger leven leiden.
€90 ongeveer 45 min.


www.athousandreasons.nl
Tel 0251-839897 (De salon Es-specially for you) of Tel.: +31 (0)624106982

Alternatieve en holistische gezondheidsdienst
Christiaan Meijer

 
E-mailen
Bellen