Injectables en esthetiek.

Goed in je vel!


Het uiterlijk beïnvloedt voor een groot deel ons zelfvertrouwen. Met een eenvoudige en veilige behandeling geef je je uitstraling een jeugdige impuls, waarvan het positieve effect al snel te merken is. Je voelt je lekker in je vel en vol energie!

Botox- en fillerbehandelingen zijn veilig, en geschikt voor iedereen die charmant ouder wil worden.
Huidveroudering is een natuurlijk proces, waar we allemaal mee te maken krijgen. Als we ouder worden verliest onze huid vocht, vet en elasticiteit. Dit zorgt voor overtollige huid wat naar beneden zakt onder invloed van de zwaartekracht met rimpels en plooien tot gevolg. Zo kun je er moe, boos of verdrietig uitzien, zelfs als je in een opperbeste stemming bent. Ons verouderingsproces wordt door iedereen anders ervaren. De één heeft er geen problemen mee, de ander stoort zich er aan. Gelukkig is daar eenvoudig iets aan te doen!

Wij streven naar een jong(er), fris uiterlijk met veel respect voor het behoud van de natuurlijke look!


Stress, slecht slapen, of simpelweg omdat we ouder worden. Het tekent meteen in je gezicht. Wil jij weer een stralende huid en een frisse flow? Bij ons kun je terecht voor een huidverjongende behandeling van het allerhoogste niveau met puur hyaluronzuur. Profhilo® is een nieuw product. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en heeft daarmee iets andere eigenschappen dan de fillers bedoeld voor opvullen, en ook een iets andere werking. Het vult niet, maar zet de huid juist aan tot ACTIE!

Een behandeling met Profhilo® heeft als belangrijk voordeel dat je je huid kunt verjongen zónder extra volume te geven aan je gezicht. De huid gaat daadwerkelijk herstellen en verjongen en dit alles volledig zonder chemische toevoegingen!
Lees hier meer over Profhilo®

Dé perfecte lippen bij Es-specially for you - SKINiQ van Saskia Leenders !
De mond is één van de belangrijkste blikvangers van ons gezicht. Mooi gevormde, volle lippen geven een jeugdige en sensuele uitstraling.
Wil je een mooie glimlach met volle natuurlijke lippen? Door een eenvoudige behandeling kan de specialist van SKINiQ je lippen op een natuurlijke manier mooier en voller maken. Door het subtiel herstellen van contour en volume krijgen ze hun oorspronkelijke vorm en vulling weer terug. Ook lippen die van nature altijd smal zijn geweest, kunnen met een filler voller gemaakt worden. Het resultaat zijn natuurlijke, jeugdige en volle lippen die bij jou en je gezicht passen!

Ook voor mannen is uiterlijke verzorging steeds belangrijker.
Een man die zich goed en zelfverzekerd voelt, zal beter presteren. Anti-rimpelbehandelingen zijn daarom ook zeer geschikt voor mannen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid mannen die zich al met succes bij  hebben laten behandelen!


 
E-mailen
Bellen